- Poniedziałek:
- śniadanie: jajecznica z 4 jaj z szynką, chleb, kawa
- obiad: grochówka wojskowa, 2 piwa
- podwieczorek: 3 pączki
- kolacja: chleb z wątrobianką, kiszony ogórek, 4 piwa
- Wtorek:
- śniadanie: chleb ze smalcem i skwarkami, kawa
- obiad: zupa koperkowa na śmietanie 36%, 6 naleśników z dżemem truskawkowym, butelka wina
- podwieczorek: budyń waniliowy
- kolacja: wędzona makrela, chleb, 100 ml wódki
- Środa:
- śniadanie: 3 białe kiełbasy z chrzanem, piwo
- obiad: fasolka po bretońsku z kiełbasą, 2 piwa
- podwieczorek: 2 rurki z kremem
- kolacja: chleb ze smalcem i skwarkami, 4 piwa
- Czwartek:
- śniadanie: 3 jaja na miękko, chleb, kawa
- obiad: kapuśniak na żeberkach lub świńskim ryju, piwo
- podwieczorek: ciastko "Ptyś"
- kolacja: chleb z salcesonem ozorkowym, 3 piwa
- Piątek:
- śniadanie: 3 kiełbasy śląskie gotowane, chleb, piwo
- obiad: flądra z patelni na smalcu, frytki, 200 ml wódki
- podwieczorek: kisiel truskawkowy, butelka wina
- kolacja: kaszanka z cebulą, chleb, 6 piw
- Sobota:
- śniadanie: piwo, litr wody
- obiad: flaki, bułka, 200 ml wódki
- podwieczorek: 200 g chipsów, 6 piw
- kolacja: bigos, chleb, 6 piw
- Niedziela:
- śniadanie: piwo, 2 litry wody
- obiad: kotlet schabowy, ziemniaki, kiszona kapusta, kompot
- podwieczorek: 4 pączki
- kolacja: śledź w oleju, chleb, 100 ml wódki
Agent_Centrali_Rybnej
Kołobrzeg
Rejestracja:
Kiedy rybkę sobie zjecie, wnet się lepiej poczujecie!
Sekret zdrowego życia
W prywatnych wiadomościach pytacie mnie co robię że mam taką ładną cerę oraz jak to się dzieje że żyję tak dynamicznie i znajduję na wszystko energię. Otóż nie ma na to jednoznacznej odpowiedzi, jest to bardziej indywidualna sprawa. Jak już kiedyś pisałem mam 163 cm wzrostu oraz około 79 kg wagi, która nieznacznie się zwiększa lub zmniejsza w zależności od pory roku. Czyli można powiedzieć że jestem takim dość konkretnym byczkiem. Odpowiadając na wasze pytanie stwierdziłem, że napiszę wam moje tygodniowe menu i być może ktoś z was sobie coś wybierze lub też komuś pomogę w ten sposób. Zacznijmy więc: